REKRYTOINTI

Kasvu ja menestys lähtee ihmisistä niiden takana. Me Helmitehtaalla ymmärrämme, kuinka merkittävässä roolissa yrityksen rekrytoinnit ovat sekä laadukkaan prosessin että oikean henkilön löytymisen kannalta.

 

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.

 

Koko prosessin kesto on 3-6 viikkoa, mutta jos kaipaat apua vain johonkin rekrytoinnin vaiheeseen, lue alta lisää konsultoinnista.

KONSULTOINTI

Onko jokin rekrytoinnin osa-alue hankala toteuttaa oman väen voimin? Onko rekrytointiprosessi jäänyt kesken? Ei hätää, me Helmitehtaassa voimme hoitaa rekrytointinne myös osittain. Teemme haastatteluosuudet tai suosittelijoiden tarkistukset – mitä ikinä tarvitsette saattaaksenne prosessin onnistuneesti maaliin.

SUORAHAKU - HEADHUNTING

Jotta saavutamme asiakkaidemme kannalta parhaan lopputuloksen, täydennämme hakujamme usein suorahaulla. Tarve arvioidaan tapauskohtaisesti avoimen paikan luonteen mukaan. Suorahaku on taitolaji, jota Helmitehtaalla on hiottu huippuunsa jo pitkään.

Suorahaun avulla yhdistämme oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin ja heille sopiviin yrityksiin. Mikä parasta – suorahaun avulla tehtävään voi palkata henkilön, joka ei edes tiennyt etsivänsä töitä. Siksi rekrytointikonsultilla on valtavan suuri merkitys innostavan ja houkuttelevan mielikuvan varmistamisessa.

 

Lähes 80 prosenttia työllistämistämme työnhakijoista on tavoitettu suorahaun avulla. Luku puhuu puolestaan: me todella tavoitamme osaajat verkostomme kautta ja yrityksen brändiä vaalien.

EXECUTIVE SEARCH

Executive Search mahdollistaa uusien ammattilaisten löytymisen C-tason ja johdon tehtävin. Asiantuntevan, ketterän ja laadukkaan rekrytointiprosessimme ansiosta yhdistämme yritykseesi johtajan, jolla on yrityksesi tilanteeseen ja kulttuuriin sopivat tavoitteet sekä tahtotila. Toteutamme Executive Search -rekrytoinnit ammattitaidolla ja intohimolla asiakkaan toiveiden mukaisesti joko julkisesti tai pelkkänä suorahakuna.

 

Yrityksesi liiketoiminnan tilanne vaikuttaa merkittävästi haettavan johtajan osaamisvaatimuksiin. Rekrytointikonsulttimme tutustuvat yrityksesi tilanteeseen kattavasti selvittäen sen, missä olette nyt ja minne olette matkalla. Otamme huomioon alan megatrendit, toimialamuutokset ja markkinatilanteen tehden katsauksen myös yrityksen sisäiseen tilanteeseen aina johtoryhmän kokoonpanosta kriittisimpiin operatiivisiin osa-alueisiin. Painotamme haettavan johtajan ominaisuuksia sen mukaan, kaipaako yritys suunnannäyttäjää kasvun edistämiselle, muutosjohtamiselle tai esimerkiksi uusien markkinoiden haltuunotolle.

HENKILÖARVIOINTI


Kaiken tekemisemme lähtökohtana on asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja niihin tarjottavat ratkaisut. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden täydentää rekrytointiprosesseja tilanteen mukaisesti henkilöarvioinnilla, jonka toteutamme yhteistyössä kumppanimme kanssa.

 

Henkilöarvioinnit toteutetaan hakijan sijainnista riippumatta vain muutamassa päivässä. Saat hakijasta erottelevaa, vahvuudet huomioivaa, vertailukelpoista ja luotettavaa dataa rekrytointipäätöksiesi tueksi. Tuloksista kirjataan raportti, ja kaikki data käydään läpi henkilöarvioinnin toteuttaneen konsultin ja yrityksen rekrytointia tekevän edustajan kesken.

MYYNTIVALMENNUS


Me Helmitehtaalla tiedämme, miten voittava myyntikonsepti ja -tiimi rakennetaan. Siksi haluamme auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten työkaluja myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Rekrytointiosaamisen lisäksi meillä on vankkaa myyntitaustaa. Jotta yhä useampi yritys ja yksilö löytäisi myynnin ja klousaamisen ilot, tarjoamme myös myynnin koutsausta. Palvelu sopii myyntijohdolle, myyjille ja kaikille myynnistä kiinnostuneille, sillä kuten muutkin palvelumme, myös tämä räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jos palvelumme kiinnostavat, ota yhteyttä tästä.