REKRYTOINTI

Me Helmitehtaassa ymmärrämme, kuinka tärkeässä roolissa yrityksen rekrytoinnit ovat sekä prosessin että oikean henkilön löytymisen kannalta. Meille tärkeintä on tuntea asiakasyrityksemme niin hyvin, että voimme toteuttaa rekrytoinnit alusta loppuun ja säästää asiakkaidemme aikaa. Koko prosessin kesto on 3-6 viikkoa, mutta jos kaipaat apua vain johonkin rekrytoinnin vaiheeseen, lue alta lisää konsultoinnista.

KONSULTOINTI

Onko jokin rekrytoinnin osa-alue hankala toteuttaa oman väen voimin? Onko rekrytointiprosessi jäänyt kesken? Ei hätää, me Helmitehtaassa voimme hoitaa rekrytointinne myös osittain. Teemme haastatteluosuudet tai suosittelijoiden tarkistukset – mitä ikinä tarvitsette saattaaksenne prosessin onnistuneesti maaliin.

SUORAHAKU - HEADHUNTING

Jotta saavutamme asiakkaidemme kannalta parhaan lopputuloksen, täydennämme hakujamme usein suorahaulla. Tarve arvioidaan tapauskohtaisesti avoimen paikan luonteen mukaan. Suorahaku on taitolaji, jota Helmitehtaalla on hiottu huippuunsa jo pitkään.

MYYNTIVALMENNUS
Meillä täällä Helmitehtaalla on rekrytointiosaamisen lisäksi vankkaa myyntitaustaa. Jotta yhä useampi yritys ja yksilö löytäisi myynnin ja klousaamisen ilot, tarjoamme myös myynnin koutsausta. Palvelu sopii myyntijohdolle, myyjille ja kaikille myynnistä kiinnostuneille, sillä kuten muutkin palvelumme, myös tämä räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jos palvelumme kiinnostavat, ota yhteyttä tästä.