Haku tähän tehtävään on päättynyt!

Klikkaa katsomaan avoimia paikkoja.

 

TALENOM OYJ

Talenom on ketterä ja edistyksellinen taloushallinnon palvelutalo sekä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan aktiivisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Meillä on myös maan parhaimmat asiakkaat, joille voimme tarjota markkinoiden edistyksellisimpiä taloushallinnon ratkaisuja.

 

Talenomilla meitä on jo yli 500 eri alojen ammattilaista. Yksiköissämme työskentelee mm. asiakas- ja myyntipäälliköitä, franchising-yrittäjiä, yritysten arjen sujuvuuden mahdollistajia, kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, lakimiehiä, vero-asiantuntijoita, ohjelmistosuunnittelijoita, tuotepäälliköitä sekä sovellusasiantuntijoita.

 

Käy tutustumassa meihin ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.talenom.fi ja ihastu!
 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ – PÄÄKAUPUNKISEUTU – 2 HENKILÖÄ

 

OLETKO SINÄ TALENOMIN TULEVA HUIPPUMYYJÄ?

 

Kiinnostaako hieno tekemisen meininki ja viimeisen päälle myytävät palvelut? Haluatko auttaa PK-sektorin asiakkuuksia menestymään entistä paremmin? Jos vastasi kyllä, kovassa kasvussa oleva Talenom hakee Sinunlaistasi MYYNTIPÄÄLLIKÖÄ pääkaupunkiseudulle

 

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Myyntipäällikkönä teet aktiivista ja liikkuvaa B2B-myyntityötä omalla myyntialueellasi. Tarjoat asiakkaillesi Talenomin moderneja ja erittäin kilpailukykyisiä tilitoimistopalveluja ja niiden hallinnoimiseen ainutkertaisia sähköisiä kanavia. Tarjoamme Sinulle huomattavan laajan palveluvalikoiman, joka tukee asiakkaiden arjen sujuvuutta sekä liiketoiminnassa menestymistä. Päivittäisessä työssäsi tulet keskittymään puhtaasti uusasiakashankintaan ja osaat verkostoitua sekä myös käyttää verkostojasi päivittäisessä tekemisessä. Arvostettujen asiantuntijoidemme seurassa pääset vahvistamaan ja hiomaan huippuun niin myynnilliset taitosi kuin liiketoimintaosaamisesi. Tehtävässä toimiminen vaatii matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudun alueella ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Sinä olet asiantuntija ja myyjä samassa paketissa. Sinulla on aito halu, tahto sekä oikeanlainen asenne tehdä juuri myyntiä. Nautit uusista kohtaamisista, asiakkaan auttamisesta ja toki myös hyvistä tuloksista. Kaiken a ja o menestymiseen on oma aktiivisuutesi, joka tulee luonnostaan. Jos olet kaikkea tätä ja innostuit lukemastasi –saatat olla etsimämme Helmi.

Talenom tarjoaa Sinulle:

 • Unelmapaikan PK-sektorin asiakkaisiin ja yritysmaailman keskiöön

 • Jatkuvasti kehittyvät tilitoimistopalvelut myytäväksesi

 • Paikan huipputiimissä

 • Ammattitaitoisen esimiehen ja muun tiimin tuen päivittäiseen tekemiseen

 • Mahdollisuuden auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään

 • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet

 

Talenom odottaa Sinulta:

 • Aitoa intohimoa asiakaskohtaamisiin ja myyntiin sekä asiakkaiden aitoon auttamiseen

 • Huippuunsa vietyä asiakaslähtöisyyttä ja loistavia ongelmanratkaisutaitoja

 • PK-sektorin tuntemusta

 • Aitoa kykyä verkostoitua ja jo valmiita verkostoja

 • Halua, tahtoa ja loistavaa asennetta

 • Kykyä omaksua uusia asioita nopeastikin

 

Kiinnostuitko paikasta ja haluat olla Talenomin uusi Myyntipäällikkö?

 

Lähetä ihmeessä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.1.2019 mennessä osoitteeseen: marjukka@helmitehdas.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut hetimiten.

 

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan talvella 2018-2019.

 

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Talenomille)