kopioniini_logo.png

KOPIO NIINI on vuonna 1957 perustettu rakennuspiirustuspalveluiden sekä graafisten painopalveluiden suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset palvelumme takaavat, että ideasi saavat aina arvoisensa painon.

www.kopioniini.fi

Kopio Niinin tämänhetkiseen arkeen kuuluu paljon kehityshankkeita, joiden mahdollistamiseksi taloon on rekrytoitu parin kuluneen vuoden aikana uutta vetoapua. Kaikissa Helmitehtaan kanssa löydetyissä työntekijöissä on korostunut kiinnostus alaa kohtaan, avoimuus sekä halu tiimien ja kokonaisuuksien kehittämiseen.

 

Katja ja Viivi Niini kokevat, että Helmitehdas on osannut kuunnella heidän toiveitaan ja onnistunut löytämään Kopio Niinin kulttuuriin istuvia persoonia. Niinit ovat oppineet luottamaan siihen, että heille esitellään varmasti tehtävään parhaiten sopivat kandidaatit. Oikeiden henkilöiden löytämisen lisäksi rekrytointikumppani on tuonut arvoa hakuprosessien laadukkuuteen; esimerkiksi kaikkiin työhakemuksiin vastataan varmasti.

 

Helmitehtaan ja Kopio Ninin välinen yhteistyö alkoi loppuvuonna 2016 Digituotepäällikön ja Business Analyytikon rekrytoinneilla. Molemmat yritykset ovat olleet tyytyväisiä siihen, kuinka valitut henkilöt ovat löytäneet paikkansa Kopio Niiniltä. Myöhemmin taloon on löydetty myös uusi IT-päällikkö ja Markkinointipäällikkö, ja vaikka jokainen haku on ollut erilainen, ovat ne kaikki olleet yhtä onnistuneita.

Yhteistyöstä omin sanoin:

”Ihastuin heti koko Kopio Niinin tarinaan, se kiehtoi alusta asti ja kiehtoo edelleen. Katja ja Viivi ovat tietyllä tavalla ihanan räväköitä persoonia, ja mun mielestä meillä synkkas heti.”

- Marjukka Nieminen, CEO / Helmitehdas

 

”Rekrytointi on todella haastavaa ja aikaa vievää. Siinä on aikamoiset riskit, että siihen käyttää aikaa ja silti menee metsään. Me ollaan löydetty sellainen yhteistyökumppani, jonka kanssa ollaan onnistuttu löytämään oikeat ihmiset, ja se helpottaa tätä meidän arkea.”

- Katja Niini, Toimitusjohtaja / Kopio Niini

 

”Helmitehdas on saanut ilmoitukset sellaisiksi, että siinä on se mitä me haetaan. Ja ne on tosi hyviä ne kanditiivistelmät, siellä ei ole vain se osaaminen vaan kokonaisuus. Omissa haastatteluissakin riittää lyhyempi aika, kun hakijasta tietää muutakin kuin vaan taustan.”

- Viivi Niini, Kehitysjohtaja / Kopio Niini