GROHE AG on Euroopan suurin ja maailman johtava yhden tuotemerkin alla toimiva vesi- ja suihkutuotteiden valmistaja. Laatu, teknologia, muotoilu ja kestävä kehitys. Nämä neljä arvoa kuvailevat sitoutumistamme poikkeuksellisten kokemuksien luomiseen. Olemme asettaneet itsellemme korkeat vaatimukset taataksemme, että aina kun käytät GROHE hanaa tai peseydyt GROHE suihkussa, tunnet eron.

www.grohe.fi

Kun Tero etsi ensimmäisen kerran uutta työntekijää Grohelle ja kääntyi suositteluiden kannustamana Helmitehtaan puoleen, hän vaikuttui erityisesti Helmitehtaan tavasta pitää huolta asiakkaistaan. Kasvavat yritykset kokivat olevansa samassa veneessä, samojen askelten äärellä. Tänä päivänä valtaosa Grohen rekrytoinneista on tehty Helmitehtaan avulla.

 

Grohen kaltaiselle kasvuyritykselle tärkeintä on henkilöstö, jonka yhteishenkeä Helmitehdas ihailee suuresti. Yritykset jakavat ymmärryksen siitä, että vaikka ammattitaitoa löytyy markkinoilta paljon, on jokaisessa haussa mietittävä myös työnhakijan persoonan sopivuutta kohdeyritykseen. Helmitehtaan puolesta on mahtavaa tuntea Grohen tiimi niin hyvin, että aina uudessa hakuvaiheessa on selvää, minkälaista dynamiikkaa se kaipaa seuraavaksi.

Yhteistyöstä omin sanoin:

“Sanon monesti kandeille, että jos mä en olis yrittäjä, mä olisin töissä Grohella. Ja se pitää paikkansa.”

- Marjukka Nieminen, CEO / Helmitehdas

“Ei oo ketään muuta kenen asiakkaana olisin ikinä ollut, varsinkaan tän alan toimijoista, joka perään koskaan soittelis. Vaikka ei ole mitään positiotakaan auki niin me soitellaan ja jutellaan niitä näitä. Se on sillä tavalla hyvin harvinaista, mutta se sitoo.”

 

- Tero Kemppainen, Country Director / Grohe

Tiina Gefwert, Project Manager / Grohe

”Mähän olin aika vahvasti päättänyt että mä meen Grohelle”, muistelee Tiina, Helmitehtaan löytämä Projektipäällikkö. Myös Marjukan päätös esitellä Tiina Grohelle tuli nopeasti: ”Mulle tuli heti sellainen fiilis, että Tiina on tänne ihan napakymppi. Kun tiesi mitä Tero haluaa, niin siinä oli tausta, osaaminen ja asenne. Se koko paketti, se oli siltä istumalta.” Tiinan suunnitelmallisuus vakuutti myös Teron ja kulunut vuosi uudessa tehtävässä on osoittanut kaikille kyseessä olleen nappirekrytointi.