FUNDU_logo_RED.png

FUNDU perustettiin helpottamaan suomalaisten kasvuyritysten rahoitusmahdollisuuksia. Haluamme kohdistaa sijoituksia sinne, missä niiden kansantaloudelliset vaikutukset ovat suurimmat. Haluamme kanavoida rahoituksen suoraan kasvuyritysten kassoihin, mahdollistamaan oikeita investointeja, rekrytointeja – ja talouskasvua. Tästä hyötyvät kaikki suomalaiset.

www.fundu.fi

Paras tapa rakentaa uutta ja innostavaa on ravistella vanhaa sekä koota yhteen ihmisiä, jotka tekevät samoin. Ei siis ole sattumaa, että uuden ajan rahoituspalveluita tarjoava Fundu on valinnut rekrytoinnissa kumppanikseen Helmitehtaan, jota Fundun Rahoitusjohtaja Tero arvostaa ammattitaidon lisäksi raikkaan ja positiivisen energian vuoksi. Rajoja rikkova tuoreus on aina ollut läsnä myös tavassa, jolla Helmitehdas kuvailee Fundua työnhakijoille.

Mikään ei kerro rekrytointien tasosta kuten uusilta työntekijöiltä tuleva palaute. Kaikki Fundulle työllistyneet kandit ovat olleet kiitollisia sujuvasta kommunikaatiosta sekä kattavasta tietoudesta, jota Helmitehdas on osannut tarjota palkkaavasta tahosta. Helmitehdas puolestaan on ollut onnellinen löytäessään sekä myynnin että rahoituksen ammattilaisia, joiden silmissä on loistanut palo Fundun toimintaa kohtaan.

 

Ensimmäisistä rekrytoinneista lähtien Fundun haut ovat herättäneet kiinnostusta työnhakijoissa ja yritysten välinen yhteistyö on sujunut vauhdikkaasti sekä onnistuneesti. Sama trendi jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa, sillä kasvuorganisaatiot jakavat samanlaiset arvot. Reagointi on nopeaa, luvut on pidettävä kunnossa ja ihmiset tulevat aina ensin.

Yhteistyöstä omin sanoin:

“Mä diggaan siitä Fundun start-up -tyyppisestä ajattelumallista. Se on vähän samalainen kuin meillä, että tehdään asioita tehokkaasti ja järkevästi. Tulos siintää siellä kaikkien silmissä.”

- Marjukka Nieminen, CEO / Helmitehdas

“Kasvuyhtiön yksi suurimmista haasteista on löytää oikeat ihmiset. Helmitehtaan kanssa tehty yhteistyö osoittaa, että yritys on nimetty varsin osuvasti. Fundu on saanut tiimiin juuri oikeat ja haluamansa henkilöt. Yhteistyö Helmitehtaan kanssa tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.”

 

- Tero Fordell, Myynti- ja rahoitusjohtaja / Fundu Platform Oy