Referenssikuva_DOC_4.png
doc_logo.png

DOC – DIGITAL OFFICE COMPANY

Simplify Your Work Life.

 

DOC on asiantuntija, joka helpottaa työntekoasi ja tarjoaa dokumentinhallinnan ja digitaalisen maailman ratkaisuja modernisti työskenteleville yrityksille. Meiltä saat työkalut, käytännön neuvot ja avun, jotta sinä ja yrityksesi voitte tehdä työtänne parhaimmalla mahdollisella tavalla. DOC on yksi vanhimpia ja suurimpia alan toimijoita Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja sen liikevaihto tilikaudella 2018 oli 7,9 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä 22 myynnin ja hallinnon ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa sekä Hämeenlinnassa.

Elimme vuotta 2015 ja oli Helmitehtaan ensimmäinen tilikausi. Olimme toki tehneet pitkään yhteistyötä toisen yhteyden kautta aiemmin ja olikin siis luontaista soittaa X-Partnerin silloiselle myyntijohtajalle Jonne Makkulalle yhteistyön toivossa ja siitä se kaikki sitten lähti. X-Partner oli yksi Helmitehtaan ensimmäisiä asiakkaita. Ihanaa.

 

DOC:lla uusien ihmisten kanssa on panostettu erityisesti perehdytykseen, koulutuksiin ja uusiin työkaluihin, jotka helpottavat myyjän arkea ja tekevät seurannasta mutkatonta. 

 

Paljon on sen jälkeen tapahtunut: X-Partner on muuttanut nimekseen DOC = Digital Office Company, Jonne luotsaa koko toimintaa toimitusjohtajan roolissa, palveluportfolio on muuttunut, DOC on muuttanut ja kasvanut. Yksi asia on kuitenkin pysynyt: Helmitehtaan & DOC:n vankka yhteistyö.

 

Miksi?

Referenssikuva_DOC_2.png

Yhteistyöstä omin sanoin:

“Pitkä matka on kuljettu yhdessä DOC:n kanssa – yhteistyö on sujunut aina moitteettomasti. Yhteinen tekeminen perustuu luottamukseen ja on hienoa nähdä kuinka projektit sujuvat mutkattomasti ja päätökset tehdään huolella, mutta silti ripeästi. 

 

Sitä arvostamme yhteistyössä todella korkealle. Lisäksi päättäjänä Jonne tietää mitä haluaa ja se jos jokin on rekrytoinneissa avain onnistumiseen. Voimme todellakin suositella yhteistyötä heidän kanssaan.” 

- Helmitehdas CEO /Marjukka Nieminen 

Luottamus – siihen pohjautuu tämäkin yhteistyö. Sen lisäksi parasta yhteistyössä on ollut ehdottomasti niiden oikeiden mätsien löytäminen, organisaatiokulttuurin tunteminen sekä ripeys toiminnassa ja asioihin tarttuminen. 

 

Tavoitettavuus asian kuin asian tiimoilta on ollut erinomaisen hyvää – ei tarvitse odotella asioiden etenemistä, vaan ne etenevät.” 

 

– Digital Office Company CEO/Jonne Makkula

”Mä tykkäsin erityisesti siitä, että vuorovaikutus Noran kanssa oli todella hyvää. Nora oli todella aktiivinen ja viestintä oli koko prosessin ajan ajankohtaista ja tsemppaavaa.

 

Haastattelu oli ammattilaisen tekemä – joutui oikeasti pohtimaan vastauksia eikä päästetty helpolla. Nyt parin kuukauden jälkeen voin sanoa, että paikasta & tehtävänkuvasta Nora osasi kertoa juuri oikealla tavalla.”

– Digital Office Company Account Manager/elias näsi