"Marjukalla on erinomainen kyky tunnistaa organisaation kulttuuri, tehtävän vaatimukset sekä hakijoiden vahvuudet, jolloin rekrytoinnissa keskitytään oikeisiin asioihin ja päästään nopeastikin onnistuneeseen lopputulokseen. Olen harvoin nähnyt yhtä asiakaslähtöistä ja -läheistä henkilöä ja näin ovat kertoneet myös hakijat. Marjukalle asiakkaan auttaminen näyttää olevan sydämen asia.

- Mia Sinelampi, HR-ammattilainen

YRITYSREFERENSSIT

“Ei oo ketään muuta kenen asiakkaana olisin ikinä ollut, varsinkaan tän alan toimijoista, joka perään koskaan soittelis. Vaikka ei ole mitään positiotakaan auki niin me soitellaan ja jutellaan niitä näitä. Se on sillä tavalla hyvin harvinaista, mutta se sitoo.”

Lue koko juttu tästä...

kopioniini_logo.png

”Rekrytointi on todella haastavaa ja aikaa vievää. Siinä on aikamoiset riskit, että siihen käyttää aikaa ja silti menee metsään. Me ollaan löydetty sellainen yhteistyökumppani, jonka kanssa ollaan onnistuttu löytämään oikeat ihmiset, ja se helpottaa tätä meidän arkea.”

Lue koko juttu tästä...

FUNDU_logo_RED.png

”Kasvuyhtiön yksi suurimmista haasteista on löytää oikeat ihmiset. Helmitehtaan kanssa tehty yhteistyö osoittaa, että yritys on nimetty varsin osuvasti. Fundu on saanut tiimiin juuri oikeat ja haluamansa henkilöt. Yhteistyö Helmitehtaan kanssa tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.”

Lue koko juttu tästä...

doc_logo.png

”Luottamus – siihen pohjautuu tämäkin yhteistyö. Sen lisäksi parasta yhteistyössä on ollut ehdottomasti niiden oikeiden mätsien löytäminen, organisaatiokulttuurin tunteminen sekä ripeys toiminnassa ja asioihin tarttuminen. ”

Lue koko juttu tästä...