Haku tähän tehtävään on päättynyt!

Klikkaa katsomaan avoimia paikkoja.

KIINTEISTÖMAAILMA OY

Kiinteistömaailma oli vuonna 2017 yli 13000 kauppakappaleella maan suurin kiinteistönvälittäjä. Se on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee noin 650 asuntokaupan ammattilaista 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä.

 

Lue toiminnastamme lisää: www.kiinteistomaailma.fi

 

 

FRANCHISING-YRITTÄJÄ – TURKU

 

Kiinteistömaailma hakee Turkuun uudistusmielistä Franchising-yrittäjää. Oletko kokenut kiinteistönvälittäjä ja ehkä jopa jo perustanut oman yrityksen? Koetko, että nyt on Sinun aikasi nousta menestykseen?

 

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Kiinteistömaailman Franchising-yrittäjänä pääset rakentamaan omaa liiketoimintaasi ketjun tuen, omien verkostojesi tai aikaisemman yritystoiminnan pohjalta ja valitsemaan itse toimipisteesi sijainnin Turusta. Etsimämme henkilö näkee yrittäjyyteen liittyvän vapauden ja vastuun kiehtovana kokonaisuutena, ymmärtää liiketoiminnan osa-alueet kattavasti ja on valmis tekemään töitä sekä alkuinvestointeja menestyäkseen. Odotamme kokemusta kiinteistönvälityksen ja myynnin kovista tuulista sekä näkemystä ihmisten johtamisesta – tulet rekrytoimaan omat alaisesi liiketoimintasi kasvaessa. Roolissa tärkeää on erinomainen paineensietokyky, suunnitelmallisuus ja uudistumishalu. Vaikka yrittäjänä olet vastuussa omasta tuloksestasi, et ole missään vaiheessa yksin; Kiinteistömaailman tunnettu brändi, koulutukset sekä taloushallinnon ja lakiasioiden osaaminen tukevat Sinua matkasi varrella.

 

Kiinteistömaailma tarjoaa Sinulle: 

  • Erinomaisen mahdollisuuden menestykseen

  • Markkinajohtajan vahvan brändin yrityksellesi

  • Valmiin konseptin sekä alan parhaat välineet ja järjestelmät

  • Ketjun tuen mm. markkinointiin, talouteen ja lakiasioihin

  • Sisäistä koulutusta jatkuvasti kehittyvällä alalla onnistumiseen

 

Kiinteistömaailma odottaa Sinulta: 

  • Paloa ja päättäväisyyttä franchising-yrittäjänä menestymiseen

  • LKV-tutkintoa ja menestyksekästä taustaa alalta useamman vuoden ajalta

  • Vankkaa ymmärrystä liiketoiminnasta, myynnistä ja henkilöstöjohtamisesta

  • Erinomaista paineensietokykyä ja projektinvetovoimaa

  • Avoimuutta uudelle – kykyä elää mukana muutoksessa

 

Kiinnostuitko? Laitetaanko Turun asuntomarkkinoihin uutta potkua?

 

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot: Marjukka Nieminen / marjukka@helmitehdas.fi / +358 50 566 5612. Prosessi etenee 18.11.2018, joten ilmoitathan kiinnostuksesi kyseiseen päivään mennessä. Liiketoiminnan aloitusajankohta on neuvoteltavissa.