Haku tähän tehtävään on päättynyt!

Klikkaa katsomaan avoimia paikkoja.

FUNDU PLATFORM OY

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana menestystarinaa meneillään olevassa rahoitusalan murroksessa. Visiomme on olla markkinajohtaja pk-yritysten rahoituksessa vuoteen 2023 mennessä. Fundu Platform Oy työllistää 20 henkilöä ja on mahdollistanut suomalaisille yrityksille jo yli 25 miljoonan euron edestä rahoitusta. Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola on Fundu Platform Oy:ssä yksittäinen suurin omistaja. Fundun kautta suomalaiset pk-yritykset voivat hakea rahoitusta nopeasti ja vaivattomasti.

 

Tutustu hienoon porukkaamme sekä palveluihimme tarkemmin: www.fundu.fi

 

 

ANALYYTIKKO – HELSINKI TAI JYVÄSKYLÄ

 

Rahoitusmarkkinat eivät muutu ilman numeronäppäriä analyytikkoja – Fundu hakee yritysrahoituksen osaajaa vastaamaan rahoitettavien yritysten arvioimisesta! Haluatko Sinä mukaan kasvuorganisaation sykkeeseen?

 

Tehtävänkuva ja vastuualueet: 

Fundun Analyytikkona pääset mukaan kasvuyrityksen arkeen analysoimaan potentiaalisia rahoitusasiakkaita. Päätoimenasi teet luottoriskianalyyseja ja olet mukana mahdollistamassa monen tuoreen yrityksen unelmien toteutumista. Lisäksi pääset hyödyntämään analyyttistä älyäsi luottoprosessien ja riskienhallinnan kehittämistyössä. Suuressa roolissa tehtävässä on myös toimivien yhteistyösuhteiden rakentaminen, sillä olet päivittäin tekemisissä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sen vuoksi odotamme numeeristen taitojen lisäksi sosiaalista älyä. Etsimämme henkilö on nokkela ja kärsivällinen ongelmanratkaisija, joka on jo hankkinut kokemusta yritysrahoituksesta ja kokee vetoa dynaamista organisaatiokulttuuria kohtaan. Analyytikko voi sijoittua joko Helsinkiin tai Jyväskylään – Fundun toimisto sijaitsee Helsingin Kanavarannassa ja taloustiimi Jyväskylässä.

 

Fundu tarjoaa Sinulle: 

  • Paikan nopeasti muuttuvassa yritysrahoitusmarkkinassa

  • Itsenäisen ja vastuullisen roolin, mutta myös tiimin tuen työhösi

  • Kasvuyhtiön mahdollisuudet, ketterän toimintaympäristön ja kulttuurin

  • Kattavan perehdytyksen organisaatioon ja asiakaskuntaan

  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja muita etuja

 

Fundu odottaa Sinulta: 

  • Analyysitehtäviin ja rahoitusalaan soveltuvaa koulutusta ja alan työkokemusta

  • Vahvaa ymmärrystä ja ajatuksia yritysrahoituksesta

  • Kehittämis- ja kehittymishakuista otetta työhön

  • Itseohjautuvuutta sekä tulosorientoitunutta toimintatapaa

  • Halukkuutta olla osa kasvavaa joukkuetta

 

Kiinnostuitko mahdollisuudesta?

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 25.11.2018 mennessä osoitteeseen: marjukka@helmitehdas.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka +358 50 566 5612 tai sähköpostilla. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan talven 2018-2019 aikana.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Fundu Platform Oy:lle.)